BINNEN- & BUITENSCHILDERWERK

Binnen- & buitenschilderwerk

Heeft uw woning of bedrijfspand aan de binnen- en buitenkant een nieuwe verfbeurt nodig? Of wilt u muren laten behangen? De vakmanschilders van de HJL Groep hebben veel ervaring met binnen- en buitenschilderwerk. Ook verricht het schilders- en onderhoudsbedrijf al jaren onderhouds-, reparatie- en schilderwerkzaamheden in en aan de historische panden van de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord (Drenthe).

Schilderwerk binnen

Een nieuwe verflaag geeft uw woning of bedrijfspand een frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien beschermt een verflaag tegen vocht, schimmel en slijtage. U kunt bij ons terecht voor het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Welke kleuren u kiest, hangt onder meer af van de lichtinval en uw persoonlijke voorkeur.

Bij de uitvoering van binnenschilderwerk adviseren we u graag over kleurgebruik. De ene kiest voor een klassieke uitstraling en een ander voor een warme huiselijke uitstraling, alles is mogelijk. Een kleur aanbrengen in uw interieur leidt al gauw tot een veel moderner uiterlijk van uw woning. Voor binnenschilderwerk maken wij alleen maar gebruik van watergedragen producten.

schilderen-schilderwerk-HD-06_HJL-Groep-Havelte
schilderwerk_Koloniehuis-Frederiksoord-02_HJL-Groep-Havelte

Schilderwerk buiten

Het buitenschilderwerk vormt een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Een verflaag beschermt tegen weersinvloeden, vooral aan de regenkant of zonkant.

Loszittende verf, blaasjes en houtrot zijn tekenen dat schilderwerk nodig is. Voor het buitenschilderwerk zijn we afhankelijk van het weer. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, werken de schilders van De HJL Groep graag het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden.

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) geven we korting op het buitenschilderwerk.

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor het binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk of sauswerk?
De vakmanschilders van ons schilders- en onderhoudsbedrijf in Drenthe komen graag bij u langs.

Wandafwerking

Naast het sausen van plafonds, wanden en buitenmuren kunnen we ook behangwerk voor u verrichten. Er zijn allerlei soorten behang die uw woning kunnen verfraaien: klassiek, kleurrijk of reliëf. Uit onze behangboeken kunt u in overleg kiezen uit de vele soorten behang.

Ook geven we advies waarbij we rekening houden met factoren als ruimte, ondergrond en lichtinval. Sauswerk is mogelijk in veel verschillende kleuren. Ook de keuze voor een bepaalde structuur behoort tot de mogelijkheden.

Doets 3 - 2020
Doets 10 - 2020

Onderhoud aan verf- en kitwerk

De verf en de kit moeten in goede staat blijven. Het schilderwerk voorkomt het indringen van vocht en het rotten van houten kozijnen.

De staat van het binnenschilderwerk is nog belangrijker dan die van het buitenschilderwerk. In de winter wordt in de woning nogal wat waterdamp geproduceerd. Deze damp wil naar buiten. Het is belangrijk om tenminste eenmaal per jaar het schilderwerk en de kit (vooral van de onderdorpels) te inspecteren en bij te werken of te vernieuwen.