BOUWEN EN VERBOUWEN

Bouwen en verbouwen

Wilt u meer ruimte of meer licht in uw woning of bedrijfspand dan kunt u besluiten om uw woning te verbouwen of uit te breiden met een mooie aanbouw of dakkapel. In de meeste gevallen is de verbouwing van uw woning een goede investering, omdat uw huis of bedrijfspand meer waard wordt.

Verbouw en aanbouw

Vernieuwen en verduurzamen zijn belangrijke redenen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen: elektra, verwarming of sanitair zijn gedateerd, er is een tekort aan ruimte door gezinsuitbreiding, uw woning heeft een ongunstige indeling, u heeft meer ruimtes in uw bedrijfspand nodig of uw pand verandert van woon- naar werkbestemming.

De HJL Groep in Havelte heeft jarenlange ervaring in het verbouwen, renoveren en uitbreiden van woningen en bedrijfspanden.

bouw-hout-constructie-03_HJL-Groep-Havelte
bouw-verbouw-nokverhoging-03_HJL-Groep-Havelte

Laat uw adviseren door de HJL Groep

De vakmensen van ons schilders- en onderhoudsbedrijf in Drenthe kunnen u goed adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld met de renovatie van uw toiletruimte, badkamer of dak, het plaatsen van een nieuwe keuken, creëren van (vergader)ruimte, het doorbreken van twee kleine kamertjes tot één grote slaapkamer of de aanleg van nieuw elektra.

Bij verduurzamen van uw woning of bedrijfspand kan de HJL Groep uw dak isoleren of zonnepanelen plaatsen.

PLANNEN VOOR NIEUWBOUW,  VERBOUWING OF EEN AANBOUW

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak

Meer ruimte door een aanbouw

Om meer ruimte in uw woning of bedrijfspand te creëren, kunt u ook besluiten tot een gelijkvloerse aanbouw aan de zij- of achterkant. Denk aan een serre, tuinkamer, carport, garage of werk/vergaderruimte.

Voor extra ruimte en/of licht op de verdiepingsvloeren kunt u ook denken aan het plaatsen van (extra) dakramen, een lichtstraat of dakkapel. De HJL Groep in Havelte heeft ook veel ervaring met uitbreiden in de hoogte met extra verdiepingen.

bouw-timmerwerk-carport-02_HJL-Groep-Havelte
bouw-verbouw-nokverhoging-14_HJL-Groep-Havelte

Wij nemen u graag het werk uit handen

Als u van tevoren een bebouwingsplan maakt, kunnen we al uw wensen, aandachtspunten en vragen die u heeft bespreken en toetsen aan de gemeentelijke eisen en voorschriften. Ook kijken we of u in aanmerking komt voor subsidie en of er een bouwtekening moet komen. Al het papierwerk nemen we u graag uit handen.

De HJL Groep is een schilders- en onderhoudsbedrijf. We kunnen u daarom van begin tot eind helpen met de bouw, verbouw en aanbouw van uw woning of bedrijfspand. Van constructie tot schilderwerk. Van metselwerk tot stucwerk. Ook werken we nauw samen met andere bedrijven in de regio, waaronder aannemers en installatiebedrijven.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een aanbouw, verbouwing of restauratie van uw woning, bedrijfspand of historisch pand? De vakmensen van de HJL Groep in Havelte komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken, voor een deskundig bouw- of verbouwadvies én voor een professionele uitvoering.