MIJN PAND ONDERHOUDEN EN REPAREREN

Mijn pand onderhouden en repareren

Een pand is in de loop der jaren aan slijtage onderhevig. Regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is van groot belang voor de levensduur. Om achterstallig onderhoud te voorkomen, is het goed om regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan uw woning of bedrijfspand.
Met vakkundig onderhoud en de juiste reparatiewerkzaamheden voorkomt u ernstige schade aan de woning of bedrijfspand. De HJL Groep in Havelte voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende NEN-EN ISO, VCA en ARBO normen, onder volledige garantie. Het is ook mogelijk om een onderhoudsplan op te stellen. Ons schilders- en onderhoudsbedrijf voert al jaren onderhouds-, reparatie- en schilderwerkzaamheden uit in en aan de historische panden van de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord (Drenthe).

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Bij de HJL Groep kunt u terecht voor (achterstallig) onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, van grote tot kleine onderhoudswerkzaamheden.

Samen bekijken we welk onderhoud nodig is om uw woning of bedrijfspand langere tijd in goede staat te houden. Denk aan betimmeringen, deuren, ramen en kozijnen, maar ook sanitair, gevels, kelders, dakgoten en leidingwerk.

bouw-verbouw-tegel-vloer-01_HJL-Groep-Havelte
bouw-panelen-kozijnen-05_HJL-Groep-Havelte

Reparatie van uw woning of bedrijfspand

Bij de HJL Groep kunt u terecht voor kleine en grote reparaties aan uw woning of bedrijfspand. Ook voor (ad hoc) reparatiewerkzaamheden kunt u bij de HJL Groep terecht.

Denk aan het verhelpen van (dakgoot) lekkage, het vervangen van een kapotte ruit, vervangen van hang- en sluitwerk of het repareren van kozijnen.

Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden verrichten dan geven we u graag advies.

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor onderhoud of reparatie aan uw woning, bedrijfspand of historisch pand? We komen graag bij u langs voor een deskundig advies en professionele uitvoering.