OVER DE HJL GROEP HAVELTE

De HJL Groep in Havelte voor vakkundig kwaliteitswerk

De HJL Groep in Havelte werkt met een vaste groep medewerkers die al jaren aan het Drentse schilder- en onderhoudsbedrijf verbonden zijn. De HJL Groep staat garant voor vakkundig kwaliteitswerk. Onze ervaren vakmensen kunnen u van begin tot eind helpen met de bouw, verbouw en aanbouw van uw woning of bedrijfspand. Van constructie tot schilderwerk. Van metselwerk tot stucwerk. Maar ook met onderhoud en reparatie. We werken nauw samen met andere bedrijven in de regio, waaronder aannemers en installatiebedrijven. Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in Zuidwest-Drenthe.

De medewerkers hebben ieder hun eigen vaardigheden op het gebied van:

Samenwerken met bedrijven uit de regio

De HJL Groep is een schilder- en onderhoudsbedrijf in het Drentse Havelte. De HJL Groep werkt voor particulieren, bedrijven en stichtingen. Onze klanten wonen en/of werken vooral binnen de gemeente Westerveld en directe omgeving.

In nauwe samenwerking met Bouwbedrijf Broekman in Nijensleek en Installatiebedrijf Dick Sjabbens in Diever verricht de HJL Groep alle voorkomende onderhouds-, reparatie- en schilderwerkzaamheden in en aan de historische panden van de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord.

Een aantal van deze panden is een rijksmonument, provinciaal of gemeentelijk monument.

schilderwerk_Huis-Westerbeek-02_HJL-Groep-Havelte
schilderwerk_Logement-Frederiksoord-01_HJL-Groep-Havelte

Maatschappelijk betrokken

De HJL Groep bestaat uit de drie vennoten Hans Spannenburg (bouw en verbouw), Jan Gorte (onderhoud en reparatie) en André Booiman (schilderwerk).

De vennoten van de HJL Groep hechten veel waarde aan betrokkenheid bij het lokale verenigingsleven. Naast persoonlijke betrokkenheid uit zich dat ook in de vorm van sponsoring van diverse lokale evenementen en (sport)verenigingen.

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor bouw-, verbouw- of schilderwerkzaamheden?
We helpen u graag met een deskundig behandelingsadvies en professionele uitvoering.

Over Hans Spannenburg

BOUW EN VERBOUW

Hans Spannenburg (1967) werd geboren in Maassluis. Na zijn opleiding LTS bouwkunde heeft hij het vak geleerd bij meerdere bedrijven. Hij verhuisde in 1991 naar Wapserveen.

Hans werkte een aantal jaren Bouwbedrijf J.F. Dijkstra in Nijensleek en daarna bij Bouwbedrijf Moes in Dwingeloo. In 2012 startte Hans voor zichzelf en werkt als zzp’er voor de HJL Groep. Dit beviel zo goed dat in 2019 een volledige samenwerking ontstond.

Over Jan Gorte

ONDERHOUD EN REPARATIE

Jan Gorte (1964) werd geboren in Wapserveen. Na de lagere school ging hij naar de landbouwschool in Meppel en liep stage bij verschillende bedrijven.

Na zijn stage bij Aannemersbedrijf Hoogenberg en Technisch bedrijf Bruggeman in Havelte kwam hij als stagiaire bij de HJL Groep terecht. Na zijn stage bleef Jan hangen. De eerste twee jaar in loondienst en later als compagnon c.q. medevennoot in de vennootschap onder firma.

Over André Booiman

AFWERKEN EN SCHILDEREN

André Booiman (1979) werd geboren in Meppel. Na zijn opleiding Bouwtechniek schilderen in Meppel kwam hij in 1995 als leerling schilder via het SPOS in Zwolle.Hij doorliep de opleiding als aspirant- en later als gezelschilder met goed gevolg.

André werkt als ZZP-er voor de HJL Groep.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor bouw-, verbouw- of schilderwerkzaamheden?
We helpen u graag met deskundig behandelingsadvies en een professionele uitvoering.