Buiten- en binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk vormt een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Een verflaag beschermt tegen weersinvloeden, vooral aan de regenkant of zonkant. Loszittende verf, blaasjes en houtrot zijn tekenen dat schilderwerk nodig is. Voor het buitenschilderwerk zijn we afhankelijk van het weer. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, werken de schilders van De HJL Groep graag het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden. Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) geven we korting op het buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag geeft uw woning of bedrijfspand een frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien beschermt een verflaag ook tegen vocht, schimmel en slijtage. U kunt bij ons terecht voor het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen. Welke kleuren u kiest, hangt onder meer af van de lichtinval en de werking op uw eigen gesteldheid. Bij uitvoering van binnenschilderwerk adviseren we u graag over kleurgebruik. De ene kiest voor een klassieke uitstraling en een ander voor een warme huiselijke uitstraling, alles is mogelijk. En kleur aanbrengen in uw interieur leidt al gauw tot een veel moderner uiterlijk van uw woning. Voor binnenschilderwerk maken wij alleen maar gebruik van watergedragen producten.

Wandafwerking

Naast het sausen van plafonds, wanden en buitenmuren kunnen we ook behangwerk voor u verrichten. Er zijn allerlei soorten behang die uw woning kunnen verfraaien; klassiek, kleurrijk of reliëf. Uit onze behangboeken kunt u in overleg kiezen uit de vele soorten behang. Ook geven we advies waarbij we rekening houden met factoren als ruimte, ondergrond en lichtinval. Sauswerk is mogelijk in veel verschillende kleuren. Ook de keuze voor een bepaalde structuur behoort tot de mogelijkheden.

Onderhoud verf- en kitwerk

De verf en de kit moeten in goede staat blijven. Het schilderwerk voorkomt het indringen van vocht en het rotten van het houten kozijn. De staat van het binnenschilderwerk is nog belangrijker dan die van het buitenschilderwerk. In de winter wordt in de woning nogal wat waterdamp geproduceerd. Deze damp wil naar buiten. Slecht geschilderde houten ramen en kozijnen zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Het is nodig om ten minste eenmaal per jaar het schilderwerk en de kit (vooral van de onderdorpels) te inspecteren en bij te werken of te vernieuwen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!