Mijn pand renoveren of impregneren

Onze regio heeft veel oude boerderijen, veelal van historische waarde en met authentieke elementen. Ons vakmanschap binnen de vier disciplines stelt ons in staat u op alle gebieden advies te geven, van bouwkundige problemen tot en met de afwerking. Het efficiënt indelen van de werkzaamheden om zo min mogelijk overlast te veroorzaken en de kwaliteit die een lange levensduur garandeert staan hierbij centraal. Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden verrichten dan geven we u graag advies. Ook voor het maken van bouwtekeningen, ontwerpen & calculaties, aanvragen van bouwvergunningen en subsidieregelingen kunt u een beroep op ons doen.

Alle werkzaamheden voeren we uit volgens de geldende NEN-EN ISO, VCA en ARBO normen, onder volledige garantie. Ook zorgen we voor de afvoer van alle restmaterialen c.q. afval volgens de geldende normen.

Aanvallen van ongedierte en planten

Heeft u in uw woning last van ongedierte, zoals houtworm en boktor? Om deze problemen in de toekomst te voorkomen, bestrijdt De HJL Groep niet alleen de huidige diertjes, maar behandelt ook de materialen.

Vochtproblemen oplossen

Mos, algen en zwammen worden meestal veroorzaakt door een vochtige omgeving. Met impregneermiddelen en isolerende materialen in combinatie met eventuele ventilerende maatregelen zorgt De HJL Groep voor een duurzame oplossing voor de vochtproblemen.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig over uw bouwwerkzaamheden? Heeft u een badkamer of toilet die u wilt renoveren en twijfelt u over de mogelijkheden die uw woning biedt?  Neem dan gerust contact met ons op.